Officieel: Adriana Lima heeft met Turk

Door | Showbizz

FINALLY WE DID IT! Adriana Lima is officieel aan het daten met een Turk.

Adriana Lima doet het op dit moment met een Turk (daten). Gisteren publiceerden we al het schokkende bericht over de zoen die Adriana kreeg van de Turk. Kort daarna zagen we haar hand in hand met de Turk in kwestie.

 

Adriana’s nieuwe liefje is Metin Hara, de schrijver waar ze een fan van is. Al eerder deelden ze een selfie samen na een ontmoeting met elkaar. Het was dus geen ontmoeting, maar een date.

Nadat we ze zagen gisteren, kwamen er nieuwe beelden vrij. Dit keer hand in hand in Bodrum, een toeristische stad in Turkije. Hara kwam Adriana ophalen van het luchthaven. Zie de beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=BQVA989Qv9I

Verklaring Metin Hara

“We hebben elkaar ontmoet in juni in Istanbul. Ik gaf haar mijn boek cadeau. Daarna bleven we in contact en merkten we dat we iets voelden voor elkaar. ”

“We zijn elkaar nu beter aan het leren kennen. Ik heb respect voor journalisten die hier meer over willen weten, maar ik zou ook dezelfde respect willen ontvangen.”

 

Achtervolging

Een bezoek aan Bodrum begon niet zonder problemen voor Lima: bijna twee uur lang moest zij en Metin vluchten van journalisten. Tijdens de achtervolging ontstonden er veel onveilige situaties: de chauffeur van Lima besloot niet te stoppen voor rood licht en reed zo’n 140 km/u.

Wat ze nu gaan doen? Ze stappen op een jacht voor een rondreis langs onder andere Griekse eilanden.

Metin Hara is een van de best verkopende Turkse schrijvers. Zijn naam staat in de top 10, tussen namen als Ilber Ortayli en Azra Kohen.

De eerdere zoenbeelden:

Wij na het zien van de beelden be like:

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...

Nesrin Cavadzade bevestigt berichten over La Casa De Papel

Er is een zeer grote kans dat de populaire serie La Casa De...

Montenegro biedt Burak Özçivit staatsburgerschap aan

De voorzitter van de Montegrijnse Hoge Raad heeft de...