Ontmoeting tussen Deniz Seki & Bayhan

Turks.nl Redactie

Het is een noemenswaardig verhaal: de verhouding tussen zangeres Deniz Seki en zanger Bayhan.

11 jaar geleden nam Bayhan deel aan Popstar, een destijds populaire zangwedstrijd. Seki zat in de jury. Bayhan werd al snel een favo van de kijkers, vooral met zijn verhaal: hij heeft namelijk een crimineel achtergrond.

Tijdens een aflevering liepen de gemoederen hoog op. Volgens Seki kon iemand, die een crimineel achtergrond heeft en zelfs vast heeft gezeten, nooit een artiest kunnen/mogen worden. Seki kreeg een berg kritiek over zich heen, waardoor ze uiteindelijk besloot om terug te treden als jurylid.

Slechts enkele jaren later werd Seki verdacht van drugshandel: ze werd vervolgd veroordeeld tot 6 jaar cel. Al snel werd gerefereerd naar haar woorden tegen Bayhan.

Nu, jaren later, kwamen beide veroordeelde artiesten Bayhan en Seki bij elkaar. Eerder hadden ze elkaar al gesproken: Bayhan zei ook op TV dat hij een celstraf niemand gunt en hoopt dat ze snel op vrije voeten kwam.

Gisteren waren Deniz Seki en Bayhan samen aanwezig bij een prijsuitreiking. Na het ontvangen van haar prijs, gaf Seki de zanger een knuffel en hield er een kort gesprek mee. Dat bewijst dat er geen probleem meer bestaat tussen de twee.

  • Loading...