PSY dol op Turks publiek

PSY, bekend van het nummer Gangnam Style, was afgelopen weekend te zien in Istanbul.
Turks.nl Redactie

Naast een optreden voor maar liefst 20.000 enthousiaste fans tijdens het ‘Istanblue Vodka’ evenement, was hij zondag ook te gast bij het bekende Turkse programma ‘Yetenek Sizsiniz’. Hierin gaf hij een speciaal optreden weg en trad hij op als gastjurylid.

PSY was overdonderd door het enthousiasme van de mensen in de zaal. Het publiek had namelijk voor de gelegenheid een zwarte zonnebril opgezet en een PSY t-shirt aangetrokken, waarmee het  meedanste op het nummer ‘Gangnam Style’.

BDpeCSZCcAAg9yB

De Koreaanse zanger deed tijdens zijn verblijf een paar opmerkelijke uitspraken over Turkije. Zo prees hij de hechte band die de Koreanen en Turken met elkaar hebben. Ook noemde hij het Turkse publiek ‘het beste publiek in de hele wereld’.

Verder verklaarde hij dat hij een groot deel van zijn succes te danken had aan het Turkse volk, die massaal maar de videoclip hebben gekeken op YouTube. Op de VS en Thailand na was de clip van ‘Gangnam Style’ namelijk het vaakst bekeken in Turkije.

Wie benieuwd is naar meer werk van de Koreaanse zanger, zal niet lang meer hoeven te wachten. Zijn nieuwe nummer komt waarschijnlijk rond april uit.

© Turks.nl / Esra Çakar