PSY dol op Turks publiek

Door | Showbizz

Naast een optreden voor maar liefst 20.000 enthousiaste fans tijdens het ‘Istanblue Vodka’ evenement, was hij zondag ook te gast bij het bekende Turkse programma ‘Yetenek Sizsiniz’. Hierin gaf hij een speciaal optreden weg en trad hij op als gastjurylid.

PSY was overdonderd door het enthousiasme van de mensen in de zaal. Het publiek had namelijk voor de gelegenheid een zwarte zonnebril opgezet en een PSY t-shirt aangetrokken, waarmee het  meedanste op het nummer ‘Gangnam Style’.

BDpeCSZCcAAg9yB

De Koreaanse zanger deed tijdens zijn verblijf een paar opmerkelijke uitspraken over Turkije. Zo prees hij de hechte band die de Koreanen en Turken met elkaar hebben. Ook noemde hij het Turkse publiek ‘het beste publiek in de hele wereld’.

Verder verklaarde hij dat hij een groot deel van zijn succes te danken had aan het Turkse volk, die massaal maar de videoclip hebben gekeken op YouTube. Op de VS en Thailand na was de clip van ‘Gangnam Style’ namelijk het vaakst bekeken in Turkije.

Wie benieuwd is naar meer werk van de Koreaanse zanger, zal niet lang meer hoeven te wachten. Zijn nieuwe nummer komt waarschijnlijk rond april uit.

© Turks.nl / Esra Çakar 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...