Ribéry scheldt erop los na eten bij Nusr-Et

Ribéry plaatste donderdag een video op zijn Instagram-account van een bezoek aan het restaurant Nusr-Et in Dubai.

De beroemde voetballer kreeg een gouden biefstuk; de steak werd besprenkeld met korrels 24 karaats goud. Ribéry kreeg echter immense kritiek. Hij kreeg naar eigen zeggen veel verwensingen naar zijn hoofd, waaronder ook verwensingen naar zijn familie.

Hij kondigde aan met een verklaring te komen en deed dat ook: ‘Laat ik beginnen met een boodschap aan de jaloerse mensen en de haters, die ongetwijfeld door een gescheurd condoom op de wereld zijn gekomen: f*ck jullie moeders, jullie grootmoeders en jullie hele familie. Ik ben jullie niks verschuldigd.’

Verder haalde Ribéry uit naar degenen die nooit berichten over zijn giften aan goede doelen, maar wel berichten over zijn bezoek aan Nusr-Et.

Bayern Münich heeft inmiddels gereageerd op de scheldtirade. De club laat weten dat Ribéry een hoge boete heeft gekregen:

“Franck kwam op voor zijn familie, daarin verdedig ik hem. Maar helaas heeft hij woorden gebruikt die wij als Bayern München zijnde niet accepteren en die Franck als rolmodel nooit kan gebruiken. Ik heb gisteren lang met Franck gesproken en hem verteld dat hij een stevige boete krijgt. Dat accepteerde hij”, zegt technisch directeur Hasan Salihamidzic.

Het boze statement van Franck Ribéry op zijn Instagram-account.