Serenay Sarıkaya opgenomen in het ziekenhuis

De bekende actrice Serenay Sarıkaya is opgenomen in het ziekenhuis. Dat maakte de actrice zelf bekend op social media.

Sarıkaya is momenteel hard aan het werk voor de musical Alice. Dat harde werk eiste uiteindelijk haar tol. Sarıkaya belandde in het ziekenhuis vanwege oververmoeidheid.

Op Instagram schreef ze: “Dit wilde ik hier plaatsen, want ik wilde hiernaar terugkijken. Alles wat ik meemaak op deze nieuwe wereld is mij erg dierbaar, zowel de goede- als de slechte ervaringen. Ik kon de afgelopen drie optredens nauwelijks overeind staan, zelfs met serum. Soms ervaar ik meer stress dan ik aankan. Het is niet makkelijk. Het is anders dan de televisie en de cinema waar ik jarenlang in heb gewerkt.

Het is een tempo dat ik niet gewend ben. Het toneel heeft andere regels. Op een dag wordt je wakker en ben je bijvoorbeeld je stem kwijt. Dan kan je bijvoorbeeld niet zeggen dat je ziek bent en daarom niet kan komen. Je wordt bang om niet op te treden… Je begint vaker te luisteren naar jezelf en beter te zorgen voor jezelf. Je bent hier zelfs toe verplicht. In mijn leven heb ik voor het eerst zoveel moeite ervaren, maar het heeft ook iets leuks. Adrenaline… Alle banen zijn moeilijk natuurlijk, maar wat is het moeilijk om telkens weer een nieuwe, levendige show neer te zetten.