Tarkan boos na leugens in Duitse media

Turks.nl Redactie

Bild, een van de grootste kranten van Duitsland, schreef dat Tarkan verhuisde van Turkije naar Duitsland vanwege het beleid van president Erdoğan. Tarkan noemde het leugens.

Vorige week werd bekend dat Tarkan gaat verhuizen naar Duitsland. Hij zou inmiddels een villa hebben gekocht in de buurt van Keulen. Hij vroeg een verblijfsvergunning voor het land waar hij in geboren is. Hij gaat er wonen met zijn echtgenote, die is geboren en getogen in Duitsland.

Bild impliceerde dat Tarkan verhuisde omdat hij genoeg zou hebben van het beleid van president Erdoğan.

Tarkan ontkende die beweringen. Hij gaf aan er niet aan te denken Turkije te verlaten.

”Ik heb de verblijfsvergunning niet aangevraagd vanwege de redenen die zijn genoemd in het nieuwsartikel. Ik heb de verblijfsvergunning aangevraagd, omdat ik samen met mijn echtgenote Pınar Tevetoğlu vaak naar Duitsland reizen. Ik wil niet bezig zijn met visa aanvragen”, zegt Tarkan.

Een verzoek dat zo duidelijk is, wordt zomaar anders naar buiten gebracht. Het doet mij verdriet dat het onderwerp op zo een manier naar buiten wordt gebracht, dat het niets meer heeft te maken met wat er eigenlijk is gebeurd. Ik verzoek hen hier rekening mee te houden”, aldus de popster.

  • Loading...