Toprak Yalçıner naakt in magazine

Turks.nl Redactie

Toprak Yalçiner, beter bekend als Nuran Baydar van GTST, staat naakt in de JFK Magazine.

“Bloot op de foto gaan was al jaren een bucketlistdingetje” zegt Toprak in haar interview. Reden dat ze zo lang heeft gewacht heeft te maken met haar lijf: “Ik ben eindelijk tevreden, alles is in balans. Het was nu of nooit,” reageert ze daarop.

Reacties

Het was spannend voor Toprak, maar vroeger had ze het enger gevonden. “Vroeger was ik meer bezig met hoe mensen op iets zouden kunnen reageren. De mensen om mij heen, maar ook de bakker op de hoek. Dat heb ik losgelaten,” zegt ze.

Vriend

“Mijn vriend is mijn aanmoediger,” reageert Toprak op de vraag over wat haar vriend Mats ervan vindt. Hij vindt haar de mooiste vrouw ter wereld. “Stop met nadenken, het komt goed” waren zijn woorden tegen de mooie actrice. “Hij was ook even bij de shoot aanwezig, maar ik heb hem gevraagd snel weg te gaan. Het werd ineens wel heel persoonlijk, dat wil ik toch meer tussen hem en mij houden.”

Turk

Toprak is geboren in Karaman. Toen ze vijftien maanden oud was, verhuisde ze naar Nederland. Ze wil niet ingaan op wat er allemaal gaande is binnen de Turkse politiek. Wel heeft ze destijds een minor gevolgd aan een universiteit in Turkije. “Ik heb het land onderschat, ik heb nog nooit zo hard gestudeerd als daar,” weet ze. Toch is Amsterdam meer haar plek. Een keer per jaar laad ze haar accu op in Turkije, maar voelt haarzelf helemaal een Amsterdammer.

Foto’s via forum Mokkels.