Tuncay heeft glansrijke carrière als playboy

Turks.nl Redactie
Total
40
Shares

Oud-voetballer Tuncay Şanlı stopte in 2016 met zijn voetbalcarrière en probeerde het een tijdje als coach bij Sakaryaspor. Nu blijft hij scoren, maar op een ander niveau.

Zijn carrière in de voetbalwereld is zo goed als klaar. Şanlı heeft nu een glansrijke carrière als playboy. De oud-voetballer, die doorbrak bij Fenerbahçe en jarenlang voetbalde in Engeland, staat volop in de Turkse media.

De 36-jarige Tuncay kan namelijk elk moment vader worden. Zijn ex-vriendin Melis Sayım is hoogzwanger en de Turkse pers schreef al over een mogelijk huwelijk. Dat lijkt een beetje moeilijk nu.

Hij werd namelijk gefotografeerd door de Turkse pers. Hand-in-hand met zijn inmiddels nieuwe vriendin Seyhan Şaşko.

De hoogzwangere Sayım belde daarop met een Turks tv-programma en sprak over de foto’s:

“Het interesseert me niet, omdat we niet langer bij elkaar zijn. Ik heb ook niks met trouwen. Ik zou Tuncay niet onder druk willen zetten. Ik heb ook niet gesproken met Seyhan Şaşko. Toen ik de foto’s zag ‘s ochtends heb ik alleen een berichtje gestuurd: ‘Dankjulliewel dat jullie me dit aandoen vier dagen voor de geboorte’.

Het enige waar ik nu aan denk is mijn zoontje. We spreken al lange tijd niet met Tuncay. Ik heb wel goed contact met zijn familie. Ze hebben me niet alleen gelaten in deze periode. Het zijn echt goede mensen. Toen ze er eerst van hoorden, ontkende Tuncay stellig. Hij beweerde dat ze een collega was en dat hij dit kon bewijzen. Hij heeft het erg goed bewezen.

Tuncay zei eerder dat hij zou komen naar de geboorte. Het is ook zijn kind. Als hij wil, mag hij komen. Ik zal het kind Ömer noemen. Ik vroeg Tuncay om zijn mening en hij zei me dat ik het kind kon noemen wat ik wilde.

  • Loading...