Turkse actrice naakt in park want ‘vrijheid’

Turks.nl Redactie

Een bekende Turkse actrice heeft aardig wat kritiek getrokken om haar gedrag in een park in Italië.

Het gaat om actrice Serel Yereli, bekend van de serie Bodrum Masali. Tijdens haar vakantie in Italië besloot ze naar de bekende Parco Sempione te gaan.

A post shared by SEREL YERELI (@sserelyereli) on

Niks mis mee, natuurlijk. Het is een prachtige stad. Maar een specifieke handeling van Yereli haalt de bloed onder de nagels vandaan van veel Turken op social media.

Op instagram deelde ze namelijk foto’s en video’s van haarzelf, waar ze topless te zien is. Ook niks mis mee, ze moet zelf weten wat ze doet. “Lang leve vrije Europa” is de tekst die ze erop plaatste. Daar ging het juist veel Turken om.

(bericht gaat verder onder foto)

In het filmpje vertelt ze dat niemand naar haar omkeek, terwijl ze topless was:

Volgens critici heeft Yereli een foute interpretatie van het woordje ‘vrijheid’. “Onze excuses aan Yereli omdat we niet met zijn allen naakt rondrennen in parken,” luidt een reactie. Verder vinden veel vrouwen die reageren onder haar bericht ‘naakt zijn’ geen vrijheid. Zelfs veel beroemdheden, zoals Demet Akalin, Merve Ozbey en Ebru Polat reageren kritisch:

https://twitter.com/larasucandan/status/989407546317385728?tfw_creator=onediocom&tfw_site=onediocom&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Funlulerden-buyuk-tepki-parkta-soyunan-serel-yereli-verdigi-ustsuz-pozla-tartisma-yaratti-819741

Als je zo ongelukkig bent in Turkije, kun je er ook voor kiezen om in Europa te leven, vindt Tugba:

Volgens Yereli moet het allemaal niet serieus genomen worden. “Social media is geen real life,” reageert ze:

  • Loading...