Turkse Nederlander strijdt voor titel ‘knapste man ter wereld’

Door | Showbizz

Echter moet hij allereerst de Men Universe Netherlands verkiezing winnen, waar hij uit maar liefst 500 deelnemers als één van de finalisten is gekozen.

Op de vraag wat Cemal het mooist vindt aan zichzelf, gaf hij lacherig het antwoord dat mensen vaak zijn lippen mooi vinden. Daar namen we natuurlijk geen genoegen mee en vroegen door naar wat hijzelf vindt. Bescheiden zei hij dat hij toch zijn neus het allermooiste vindt aan zichzelf. Echter is hij nog een tikkeltje ontevreden over zijn lichaam. Dat moet volgens de finalist nog strakker, fitter en gespierder. Als persoon hecht hijzelf vrij weinig waarde aan het uiterlijk van anderen. Hij staat open voor iedereen en ziet graag het positieve in mensen.12358121_945826358844835_177712320_n.jpg

In april is de finale van Men Universe Netherlands, hierna zullen de modellen knokken om de titel Men Universe in de Dominicaanse Republiek. Tot die tijd wordt er hard gewerkt. Cemal moet zich houden aan train – en voedingsschema’s. Naast zijn studie is Cemal dus vijf keer per week in de sportschool te vinden. Zijn concurrentie is groot, maar hij heeft er vertrouwen in.

12336399_945826185511519_1587330126_n.jpg

Speciaal voor de vrouwelijke lezers hebben we Cemal gevraagd of hij nog vrijgezel is. Ja hoor, dat is hij!

Wil je up to date blijven van Cemal? Volg hem dan op Facebook.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...