Uitgelekt: foto’s Mustafa Ceceli met nieuw scharrel

Door | Showbizz

Precies vijf dagen geleden kondigde Mustafa Ceceli aan dat hij is gescheiden van zijn ex-vrouw Sinem. Vandaag zijn foto’s uitgelekt waar Ceceli te zien is met zijn nieuwe schatjepatatje.

Ceceli was sinds 2011 getrouwd met Sinem. De afgelopen maanden stond de relatie tussen de twee op ‘It Is Complicated’ en enkele dagen geleden werd bekend dat ze inderdaad zijn gescheiden. Turkse media schreven meerdere keren dat Ceceli zou vreemdgaan: hij was zelfs betrapt tijdens een politiecontrole en probeerde te vluchten. Ook moest hij 3 miljoen Turkse lira betalen aan zijn ex-vrouw.

Dinsdag zijn nieuwe foto’s opgedoken van Ceceli, dit keer met de 34-jarige Selin Imer. Selin is de dochter van zakenman Insel Imer. Haar naam is vaak genoemd met bekende Turken, waaronder met Arda Turan, Doruk Kaya, Alican Ulusoy en zelfs de oud-voorzitter van Besiktas. Nu lijkt het erop dat ze gaat met de puberzanger Mustafa Ceceli.

Waar ze elkaar van kennen? Ze zijn lid van dezelfde Islamitische sekte, namelijk die van Ahmed Hulusi uit de Verenigde Staten. Ceceli en imam Ahmed zijn vaak samen.

En dit zijn de gelekte foto’s. Door wie ze zijn gelekt? Onbekend. Maar ze zijn redelijk intiem.

 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...