Karaoke op z’n Turks?

Twee weken geleden is het team van Turks.nl/Lifestyle op bezoek geweest bij Mahzen in Rotterdam. Het concept van Türkü evi in combinatie met een restaurant is de succesformule van Mahzen in het uitgaansleven in Rotterdam.
AvatarTurks.nl Redactie

IMG 09421
Of je nu kan zingen of niet, je voelt de ster van de avond! Elke donderdagavond kan je je zangtalent of je zing-ambities verwezenlijken. Rond 20.00-20.30 uur komt de gastheer van de avond langs om alle verzoeken met betrekking tot de karaokenummers te noteren. Diegene die het eerst aan de beurt is (per tafel), krijgt twee microfoons op tafel. Niks moet, alles mag! Onder het genot van mezze’s en een goed humeur, is er de mogelijkheid om op een groot scherm mee te zingen.

slideshow1

Wat biedt Mahzen nog meer?

IMG 0930De woensdagavond staat in teken van Ud + Kanun ve Raki + Balik
Wie op deze avond zijn Omega 3 huishouding op peil wil brengen kan een van de heerlijke visgerechten bestellen, in combinatie met Raki of diverse Turkse wijnsoorten. De heerlijke gerechten worden bijgestaan door live optredens van artiesten die de Ottomaanse muziekinstrumenten Ud en Kanun bespelen.

De donderdagavond is de ‘Karaoke’ avond
Op deze avond kunt u genieten van de verrukkelijke soorten mezze’s en/of gerechten in combinatie met de ‘Karaoke’ sounds.

IMG 0902De vrijdag- en zaterdagavond staan in teken van ‘Her telden’
Op deze avond kunt u genieten van diverse artiesten die live up-tempo en hedendaagse muziek maken, die u het bruisende nachtleven van Istanbul zal laten herinneren.

De zondagavond is de avond van de ‘Türk Halk muzikleri’
Turkije heeft een rijk verleden aan muziek en dans. Op deze avonden worden Turkse folklore sounds live geproduceerd door de artiesten. Uiteraard kunt u bij dit genot voor bij het oor genieten van de excellente mezze’s en/of gerechten.

TIP: Mahzen wordt altijd druk bezocht! Wil je een keer gaan? Reserveer dan op tijd!

W: mahzen.nl
E: [email protected]
T: 010-436 54 85

Adres: van Vollenhovenstraat 15 unit 10, 3016 BE Rotterdam
IMG 0898

IMG 0895
Team Turks.nl/Lifestyle bedankt Mahzen voor haar gastvrijheid.