Turks.nl

Turkse man in trek bij Europese vrouwen

[caption id="attachment_5537" align="alignnone" width="607"]Kenan İmirzalıoğlu en Kıvanç Tatlıtuğ: Dé Turkse mannen![/caption]De Turkse man staat in de top drie meest aantrekkelijke mannen voor Europese vakantiegangers.

Dit blijkt uit Europees onderzoek van vakantiesite Zoover.

De Italianen staan bij 20,6% van de Europese vrouwen het hoogst op de verlanglijst. Gevolgd door de Spanjaarden (11,6%) en Turkse mannen (9,1%). Duitse mannen hoeven het minst te rekenen op de aantrekkingskracht van vrouwen uit andere landen op vakantie. Slechts 4,1% van de vrouwen ziet de Duitse man als ideale tijdverdrijf tijdens een vakantie.

Nederlandse vrouwen
Opvallend is dat Nederlandse vrouwen zelfs op vakantie mannen uit eigen land het aantrekkelijkst vinden. 29% van de Nederlandse vrouwen geeft aan het liefst naar oer-Hollandse mannen te kijken. Verder lopen ze graag Italiaanse mannen tegen het lijf (17%) en zijn ook mannen uit Scandinavië in trek met 16% van de stemmen. Bij Nederlandse vrouwen staat Mehmet uit Turkije op de vijfde plaats (5%).

Nederlandse man niet in trek
Nederlandse mannen op zoek naar een vakantiescharrel doen er goed aan zich te richten op Nederlandse vrouwen. Niet meer dan 4,6% van de Europese vrouwen geeft de absolute voorkeur aan een Nederlandse vakantieliefde. 

Turks.nl Redactie

Volg Turks.nl