25 jaar geëist tegen moordenaar crèchehouder

Door | Binnenland

, een 32-jarige eigenaar van een kinderdagverblijf. In augustus vorig jaar werd zij voor haar bedrijf met zeker twintig messteken om het leven gebracht.

Dat meldt elsevier.nl.

K. wordt door het Openbaar Ministerie aangeklaagd voor moord. De rechtbank van Amsterdam doet over ongeveer twee weken uitspraak.

K. heeft altijd ontkend dat hij Erbas heeft vermoord. Maar omdat de crèchehouder vlak na sluitingstijd voor de ingang van haar kinderdagverblijf Moeders schoot werd gedood, is er een groot aantal ooggetuigen dat K. heeft herkend als de moordenaar.

Relatie
Er is een relatie tussen K. en het slachtoffer. K. werkte voor de minnaar van Erbas, die een bouwbedrijf had. Vanwege drugs- en alcoholgebruik was K. door deze minnaar ontslagen. De vrouw van de minnaar was korte tijd in beeld als opdrachtgever voor de moord, maar verdenkingen tegen haar zijn laten vallen.

K. is eerder in Turkije al eens veroordeeld voor moord. Hij ontsnapte uit de gevangenis en vluchtte illegaal naar Nederland. Tijdens de rechtszaak beroept de 42-jarige K. zich op zijn zwijgrecht.

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...

Nesrin Cavadzade bevestigt berichten over La Casa De Papel

Er is een zeer grote kans dat de populaire serie La Casa De...

Montenegro biedt Burak Özçivit staatsburgerschap aan

De voorzitter van de Montegrijnse Hoge Raad heeft de...