25-jarige man zwaar mishandeld: Dit zijn de daders

Tijdens het wachten op Den Haag Laan van NOI is een man bekogeld met stenen en vervolgens in elkaar geslagen door vier mannen.
Turks.nl Redactie

De man raakte zwaar gewond en houdt er een blijvend letsel bij over: waarschijnlijk zal hij nooit meer voor 100% zien. De vier verdachten zijn duidelijk te zien op bewakingsbeelden.

Het gebeurde op 8 november rond 15:30. De 25-jarige man wacht op perron 2 van het station. Hij is bij zijn vriendin geweest en wacht op lijn E naar Rotterdam om naar huis te gaan. Aan de overkant ziet hij een man lopen die aan de telefoon aan het schreeuwen is.

Een vrouw die roept iets naar de bellende man en loopt vervolgens weg. Het 25-jarige slachtoffer bemoeit zich nergens mee, maar ziet dat de man aan de overkant iets zoekt door de hekken langs het perron. 

De man blijkt te zoeken naar stenen; hij vindt er een paar en gooit het richting het slachtoffer. Een steen raakt het glazen wand waar hij tegenaan zit en de glassplinters vliegen tegen zijn hoofd en oog. Hij staat op en begint te roepen naar de man.

Bewakingscamera’s leggen vast dat de stenengooier naar perron 2 rent, samen met drie andere mannen. Ze gaan meteen op de man af en gaan hem schoppen en slaan. Hij valt op de grond, maar het schoppen en slaan gaat gewoon door waardoor hij zelfs bewusteloos raakt.

Wanneer hij bijkomt, lopen de mishandelaars weg. Hij zit helemaal onder bloed en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Zijn neus is gebroken, een tand is afgebroken en bij zijn ogen zitten scheuren. Het slachtoffer zal nooit meer voor 100% zien omdat er een vlies in zijn oog is gescheurd.

De politie komt graag in contact met iedereen die iets heeft gezien van de mishandeling. Ook hoop de politie dat de daders worden herkend. 

Herken jij iemand? Neem dan contact op met de politie:

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl

Bekijk hier de uitzending over het incident: