Ahmet Karabacak vermoord in opdracht van vrouw

De 37-jarige huisvader Ahmet Karabacak uit Antwerpen is mogelijk vermoord in opdracht van zijn echtgenote.
Turks.nl Redactie

Dat meldt nieuwsblad.be.

Karabacak werd op 20 april dood aangetroffen in zijn huis, toen zijn echtgenote samen met haar kinderen terug kwamen uit Brussel na een weekend logeren bij haar ouders. Hij was om het leven gebracht met een kogel in het hoofd.

De Belgische politie heeft de echtgenote (Seda) van het slachtoffer opgepakt. Ook haar minnaar werd in de boeien geslagen.

Ahmet was ‘een perfecte huisvader’ van drie kinderen. Twee jongens van 12 en 4 en een meisje van 7. Hij woonde aan de Sleeckxstraat in Antwerpen. De politie moest lang zoeken naar een motief voor de moord. “Hij deed geen vlieg kwaad”, aldus een buurtbewoner. “Hij bracht veel tijd door met het zorgen voor zijn vrouw, die heeft kanker.”

Na lang puzzelen werd het duidelijk wat er mogelijk is gebeurd. Het huwelijk van Karabacak liep al een tijd niet goed en de vrouw had een minnaar.

Seda en haar 29 jarige minnaar werden woensdagochtend opgepakt door de afdeling moordzaken van de Belgische politie. Meer details zijn nog niet bekendgemaakt, maar vermoed wordt dat Seda haar minnaar de opdracht heeft gegeven om haar echtgenoot te vermoorden. De vrouw ontkent haar betrokkenheid niet, maar haar minnaar zwijgt.