Amber Alert verzonden vanwege vermissing Abdullah (15)

Turks.nl Redactie

Heel Nederland is op zoek naar Abdullah Mazmohur, die sinds vrijdagavond vermist is. Er is inmiddels een Amber Alert gegeven in verband met de vermissing. Zie je hem of weet je iets over zijn verblijfplaats? Neem dan direct contact op met de politie.

De Turks-Nederlandse vrijwilligersorganisatie Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı (HTGV) organiseert sinds zaterdag grote zoektochten in samenwerking met de politie.

https://twitter.com/amber_alert_nl/status/937271708951736320

Vandaag is HTGV in Vlaardingen om daar te zoeken naar de vermiste Turkse Nederlander. Mocht je willen meehelpen met zoeken, kan je contact opzoeken met HTGV en meehelpen met de zoektocht.

https://www.facebook.com/htgvv/posts/1257795211032107

Ook roept de organisatie op geen valse berichten te verspreiden of te melden. Dit vertraagt de zoektocht alleen maar.

GRAAG GEEN VALSE BERICHTEN❗️ #ZoektochtAbdullah #AbdullahVermistLUTFEN YANLIS BILGI VERMEYIN❗️

Posted by Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı – Nederlands Turkse Vrijwilligers Stichting on Sunday, December 3, 2017

Gisteren vroeg de organisatie iedereen in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Schiedam en Rotterdam hun schuren kelders te controleren, mocht Abdullah daar geschuild zijn.

De 15-jarige Turkse Nederlander is vrijdagavond rond 23.00 uur weggegaan vanaf de Obrechtstraat in Schiedam. Abdullah is doofstom en autistisch en heeft zijn medicijnen nodig.

Hij droeg vrijdagavond slechts een overhemd en geen jas. Het overhemd is crème kleurig met blauwe ruitjes. Hij loopt op zwarte sportschoenen. Zijn familie maakt zich ernstige zorgen, ook omdat hij zonder jas met deze vrieskou is vertrokken.

https://www.facebook.com/htgvv/videos/1257831407695154/