Björn en Derya terug uit Turkije

Door | Binnenland

Björn en Derya Breukers-Ün zijn terug in Haaksbergen na een verblijf in Turkije. Het stel was afgelopen zomer volop in het nieuws vanwege de vermissing van hun vriend: Joey Hoffmann. Joey werd na weken zoeken gevonden, hij was overleden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Björn en Derya geven aan veel doodsbedreigingen te hebben gehad naar aanleiding van de dood van Joey. Ze zijn al enkele dagen terug in Nederland. Het beruchte witte busje staat gewoon voor de deur.

Het drietal was eind juni naar Turkije gereisd. Björn en Derya wilden daar een huis bouwen. De jonge Joey reisde mee ‘om te helpen’. ”Eigenlijk wilde hij gewoon even met vakantie, het ging thuis niet lekker, zijn ouders lagen in scheiding”, zegt Björn.

Hij en Joey waren niet bevriend, maar kenden elkaar van vroeger. Joey paste wel eens op hun hondje. ”Onderweg bleek dat we het goed konden vinden.”

Na drie dagen in Turkije raakte Joey vermist. Hij zou aan de terugreis zijn begonnen, maar kwam nooit aan in Nederland. Nog vreemder werd het toen ook Björn en Derya na een tijdje als vermist werden opgegeven. Kort daarna dook het stel op in Ankara.

Twee weken lang werden Björn en Derya ondervraagd door de Turkse politie en moesten zij helpen met zoeken. Uitendelijk werd het levenloze lichaam van Joey gevonden, dicht bij de plek waar ze elkaar voor het laatst gezien zouden hebben. Volgens de autoriteiten was Joey een natuurlijke dood gestorven.

Veel mensen op social media blijven echter volhouden dat de twee iets te maken hebben met de dood van Joey. Ze worden nog altijd bedreigd, zeggen ze. Zij ontkennen dat echter. Volgens hen is Joey zelf weggegaan, omdat hij heimwee kreeg.

 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...