Deze Turk staat op de Europese ‘Most Wanted’-lijst en wordt overal gezocht

Cihan Güzel, 33 jaar, een Turkse Belg staat op de Europese ‘Most Wanted’-lijst. Hij is veroordeeld tot 22 jaar celstraf in Luxemburg.

Justitie noemt hem een uiterst gevaarlijk crimineel. Hij is opgepakt door vooral zware feiten. Hij staat sinds kort op de Europese ‘Most Wanted’-lijst omdat hij voortvluchtig is. Politie vermoedt dat Güzel verblijft in België.

Deze Belg van Turkse afkomst is nieuwe naam op Europese ‘Most Wanted’-lijst en wordt vooral in ons land gezocht

Güzel, die een goedgevuld strafblad heeft met vooral zware feiten, drong in de nacht van 2 op 3 april het hoofdkantoor van beveiligingsbedrijf G4S in Gesperich (Luxemburg) binnen.

Met explosieven forceerde hij me zijn partners  de veiligheidsdeur. Voor ze vertrokken met een aanzienlijke buit, vuurden ze 85 kogels af op de politie. Twee agenten raakten gewond.

Zijn twee partners zijn inmiddels opgepakt en veroordeeld.

De politie denkt dat hij geholpen wordt door zijn criminele vrienden en door zijn familie om uit de greep van de autoriteiten te blijven.

Wie info heeft kan die sturen naar [email protected] Of stapt naar de dichtstbijgelegen politiepost. Iedereen wordt gevraagd om vooral zelf niets te ondernemen aangezien de man vuurwapengevaarlijk is.