Doktoren redden 11-jarige Batuhan

De politie tast nog volledig in het duister over de toedracht van de schietpartij waarbij de 11-jarige Batuhan Kulci uit Cuijk levensgevaarlijk gewond raakte.
Turks.nl Redactie

Dat meldt telegraaf.nl

De Turkse jongen was samen met drie vriendjes vroeg op oudejaarsavond knalvuurwerk aan het afsteken aan de Vuurijzerstede in zijn woonplaats, vlak bij zijn ouderlijk huis. Plots maakte de jongen zich los van het groepje en rende weg. Hij viel op de grond, rende opnieuw een stuk en viel weer waarop hij het bewustzijn verloor.

De hulpdiensten dachten aanvankelijk dat de jongen door vuurwerk gewond was geraakt. Maar als snel bleek dat hij een schotwond had. Na een operatie was zijn situatie gisteravond stabiel. „We hebben echt geen idee wat er gebeurd kan zijn”, zegt een familielid. „Van hem zelf hebben we ook nog niets kunnen vernemen. Hij wordt in slaap gehouden. Hij is een keer kort bij kennis geweest. Toen zei hij zelf ook dat hij dacht dat er iets met vuurwerk was gebeurd. We hebben het stukje ijzer gezien dat uit zijn lever is gehaald. Het leek eerlijk gezegd niet op een kogel, meer een beetje op een schroef of een vervormd stukje metaal.”

Foto: flickr/zoetnet 

  • Loading...