Honderden PKK’ers de straat op in Den Haag

Door | Binnenland

Op het Malieveld in Den Haag zijn PKK’ers aan het demonstreren tegen de Turkse militaire operatie in Afrin tegen YPG, de Syrische tak van de terroristische PKK. Er zouden tussen de 500 en 1000 PKK’ers aanwezig zijn.

Op foto’s, genomen door Regio15, is te zien dat er vlaggen aanwezig zijn van PKK, die op de terreurlijst staat van Nederland, de EU, NAVO, de VS en meerdere landen en organisaties. De PKK’ers willen onder andere dat Nederland stopt met het registreren van PKK’ers door de politie. Dat wordt gedaan, omdat de PKK op de terreurlijst staat in Nederland.

Op het Malieveld in Den Haag is een manifestatie begonnen tegen de aanval van Turkije op Afrin. Er staan zo'n 100-150…

Gepostet von Regio15 am Samstag, 24. Februar 2018

Operatie Olijftak

Op 20 januari 2018 startte het Turkse leger een militaire operatie in Afrin, Noord-Syrië, genaamd ‘Operatie Olijftak’, die het tweede deel van het Turkse plan vormt om de grens met Syrië vrij te maken van terroristen.

Het doel is om de regio Afrin te bevrijden van YPG, de Syrische tak van de terreurbeweging PKK. Vorig jaar werd een aangrenzend gebied van ruim 2 duizend vierkante kilometer vrijgemaakt van IS-terroristen.

Vanwege de militaire operatie werden verschillende Turkse moskeeën en verenigingen aangevallen in heel Europa, ook in Nederland. Ook veel Turkse Nederlanders zijn aangevallen door PKK’ers.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...