Identiteiten Turkse familiedrama bekend

De identiteiten van de slachtoffers van het familiedrama in Etten-Leur zijn bekend.
Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

Het gaat om de 41-jarige vader Necati Celik, zijn dochter van 9 en de 20-jarige zoon. Zijn ex-vrouw Nesrin van 41 was op dat moment niet thuis. Ze is verhoord door de politie en is geen verdachte in de zaak.

Wat er zich exact heeft afgespeeld in de woning is nog onbekend. Buurtbewoners denken dat Celik eerst zijn kinderen vermoordde, en vervolgens zelfmoord heeft gepleegd. De politie doet hier geen uitspraken over.

“Toen zij en haar kinderen hier kwamen wonen, moest het huis flink onder handen worden genomen. Onder meer de vloer en de muren moesten worden gedaan. Ook vroeg ze of we in de gang een beveiligingscamera wilden inbouwen”, zegt een man die de verbouwing coördineerde en gistermiddag naar de plaats delict kwam.

“Ze was van haar man gescheiden en leek daar erg blij mee te zijn. Met een andere vrouw leidde ze een kinderdagverblijf in Breda. Ze kwam toen over als een krachtige vrouw, die haar zaakjes na flink wat ellende op orde had.”

Het beeld dat de man schetst is niet compleet. Het kinderdagverblijf ging in januari failliet. In het  faillissementsverslag staan  opmerkelijke passages over de oorzaak. “Een persoonlijke ruzie tussen de indirect bestuurders is volledig uit de hand gelopen. De inventaris van het kinderdagverblijf is nagenoeg volledig vernield. Op last van de GGD en de politie heeft het kinderdagverblijf moeten sluiten. Daarbij heeft één van de bestuurders onverschuldigde bedragen opgenomen als gevolg waarvan het personeel niet meer kon worden betaald”, valt in het faillissementsverslag te lezen.

Ook kennissen van de familie zeggen dat het wel vaker ‘hommeles’ was in het huis aan de Landmanweg, waar Çelik vaak over de vloer kwam. Zij zeggen dat de politie regelmatig poolshoogte kwam nemen.

  • Loading...