Mogelijk verband tussen kuil en vermissing Ercan Öztürk

Turks.nl Redactie

De politie onderzoekt een mogelijk verband tussen een ontdekte kuil en de vermissing van Ercan Öztürk. Dat meldt De Stentor.

De diepe kuil met een schep ernaast werd eind 2021 ontdekt door een wandelaar.  Nu wordt onderzocht of het misschien iets te maken meeft met de vermissing van de 29-jarige Ercan Öztürk uit Apeldoorn.

Öztürk verliet op zondag 28 maart zijn ouderlijk huis in Apeldoorn om naar Deventer te gaan. Sindsdien is hij spoorloos. Op 13 december werd met man en macht gezocht in een ander bos bij Schalkhaar na een anonieme tip. De tipper beweerde dat het lichaam van de man mogelijk in de buurt was begraven.

De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk niet meer leeft. “Er wordt door een team van 25 rechercheurs aan deze zaak gewerkt. Het team houdt rekening met verschillende scenario’s. Aangezien het Ercan al geruime tijd vermist is, wordt het steeds aannemelijker dat hij niet meer in leven is en gaan we uit van een misdrijf’’, zegt woordvoerder Sigrid Passchier.

Wie meer weet, wordt door de politie opgeroepen contact op met het rechercheteam op 0900-8844 of via de tiplijn 0800 – 6070.