Man rijdt Turks-Nederlands gezin aan en vlucht

Turks.nl Redactie

Een moeder en haar tweelingzoontjes zijn maandagochtend aangereden in Schiedam. Bronnen melden aan Turks.nl dat het om Turkse Nederlanders gaat, afkomstig uit de oostelijke provincie Iğdır.

Het gezin liep over een zebrapad op de Nieuwe Damlaan. De moeder raakte niet gewond, maar haar zoontjes wel. Ze hielden er schaafwonden aan over.

Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur. M.D. en haar zoontjes werden door de auto geraakt op een zebrapad. De moeder en haar drie zoons zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Om de schrik een beetje te verzachten, kreeg het tweetal een knuffelbeertje.

De politie is een onderzoek gestart en verwacht de dader snel aan te kunnen houden, omdat veel mensen het ongeluk hebben zien gebeuren.

De tweelingbroertjes maken het verder goed, al zijn ze nog niet naar school gegaan. “We zijn door andere ouders op de hoogte gesteld. Ze zijn natuurlijk geschrokken. We nemen uiteraard nog contact op met de ouders om te vragen hoe het met hen is”, laat de directeur van OBS de Taaltuin weten aan het AD.