Nederlands echtpaar verrast door Turkish Airlines

Turks.nl Redactie

Eleonard Kolff van Oosterwijk en Edith van Kempen vlogen met Turkish Airlines van Istanbul naar Singapore en werden verrast door het personeel. Ze waren namelijk al 50 jaar getrouwd.

Eerder werden Melek en Muhtar Güldoğuş, die vlogen van Iğdır naar Istanbul, verrast door de crew van Turkish Airlines vanwege hun 40-jarig huwelijk. Het Nederlands stel mocht hun 50-jarig huwelijk boven de wolken vieren.

Het stel kreeg een taart met een foto van hun bruiloft van 50 jaar geleden. Bij aankomst in Singapore werd het koppel nog eens verrast met bloemen van de crew. Vervolgens werden ze met een luxe auto gebracht van het vliegveld naar hun hotel.

De Nederlanders waren erg verrast. ”We dachten dat het een normale vlucht zou worden. We werden plotseling omringd door het personeel, die ons feliciteerde met ons 50-jarig huwelijk en kregen een taart. We werden nog eens extra verrast bij aankomst in Singapore. Alles was ongelofelijk. We zijn dolgelukkig. We bedanken Turkish Airlines voor deze verrassing”, liet het stel weten.