Nieuwslezeres die door coupplegers werd bedreigd komt naar Nederland en België

Tijen Karaş, bekend als de nieuwslezeres die in 2016 door de coupplegers met de dood werd bedreigd om een persverklaring voor te lezen, komt naar Nederland voor een evenement van Concept Events. Verder komen Erdoğan Arıkan, het gezicht van TRT Sport en auteur Mustafa Açıkgöz ook bij het evenement.

De drie experts komen op zaterdag 13 april 2019 naar het Van der Valk Hotel in Blijdorp, Rotterdam. Op een leuke manier zullen cursussen worden gegeven voor zelfontwikkeling en de ontwikkeling van je CV.

Kişisel Gelişim Zirvesi Rotterdam!Tijen Karaş, Erdoğan Arıkan ve Mustafa Açıkgöz Hollanda’ya geliyor! Türkiye’nin en…

Posted by Concept Events on Wednesday, February 20, 2019

Er zullen van 13.00 uur tot 17.00 uur drie seminars worden gegeven en je zal uiteindelijk een Engelstalig certificaat op naam krijgen voor deelname.

Karaş zal een cursus geven voor lichaamstaal en dictie in het Turks. Arıkan zal helpen bij het spreken voor een menigte. Tot slot zal Açıkgöz een seminar geven over ondernemerschap.

Hetzelfde evenement vindt op zondag 14 april 2019 plaats in het Birmingham Palace in Brussel.

Posted by Concept Events on Wednesday, February 20, 2019

Het evenement kost slechts € 25,00 per persoon. Voor informatie of reserveringen, neem contact op met Concept Events via [email protected] of +31615321197. Let op: kaartjes zijn beperkt!