Nihat Hatipoğlu geeft antwoord op meest bizarre vraag ooit

Turks.nl Redactie

Een deelnemer aan het dagelijkse Ramadan-programma van de Nihat Hatipoğlu heeft mogelijk de meest bizarre vraag ooit gesteld aan de bekende imam.

Tijdens de Ramadan heeft Hatipoğlu dagelijks een programma op TV waar hij de vragen van moslims beantwoordt. Meestal gaan de vragen over wat de Islam zegt over een bepaald onderwerp en welke handelingen niet toegestaan zijn tijdens het vasten. Dagelijks horen we wel vragen waarop we reageren met “WTF”, maar een laatste vraag aan de imam, is moeilijk te overtreffen.

De moslima die een vraag mocht stellen deelde namelijk een bizarre ervaring met de Imam, en tegelijkertijd met miljoenen kijkers. “Ik barste gisteren in woede uit en wilde mezelf in de fik steken nadat ik mezelf had overgegoten met terpentine” waren de woorden van de vrouw. Ze vroeg zich af of dat een grote zonde is. “Is mijn vasten gebroken?” was haar tweede vraag.

Hatipoğlu was zeer verbaasd. “Waarom doe je zoiets?” was zijn eerste reactie. Hij zei dat het één van de grootste zonden is en dat ze dit nooit meer moet doen. “Iedereen heeft moeilijke tijden. Hier moeten we tegen strijden,” voegt hij eraan toe.

Zie het hier: