Parkeerwachter mishandeld na uitdelen boete

Turks.nl Redactie
Total
323
Shares

Op het internet is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een parkeerwachter in elkaar wordt geslagen.

De knokpartij vond vrijdag plaats op de Stationsstraat in Waalwijk. Een 23-jarige man uit Drunen is aangehouden, laat de politie weten. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een Turkse Nederlander, gezien het feit dat er Turks wordt gesproken in het verschenen filmpje. ‘Siktir et’ (fuck it) en ‘yapma’ (niet doen) wordt er geroepen.

De verdachte beweert dat hij zijn auto twee minuten had geparkeerd om even een winkel binnen te gaan. Hij had geen gebruik gemaakt van de parkeermeter. Een BOA was op dat moment aan het controleren en gaf de verdachte een bekeuring.

Toen de man in gesprek wilde gaan met de ambtenaar, liep het uit de hand. De 54-jarige BOA kreeg rake klappen. De verdachte is later op die dag gearresteerd. Dinsdag verschijnt hij voor de rechter-commissaris.

https://www.youtube.com/watch?v=xLqlemFDG84

De reactie van de burgemeester:

Ik denk dat veel mensen het filmpje kennen waarin te zien is hoe een parkeerwachter in Waalwijk afgelopen vrijdagmiddag…

Posted by Nol Kleijngeld on Sunday, April 16, 2017

Opvallend genoeg krijgt de Turk veel steun op social media. De onderstaande reacties zijn van de Facebookpagina van Dumpert:

    

Een beetje humor is prima:

  • Loading...