Politie op zoek naar Turkse verdachte schietpartij

De politie heeft de naam en foto gepubliceerd van een 40-jarige verdachte die mogelijk betrokken is geweest bij een schietpartij in juni 2015.
Turks.nl Redactie

Bij de schietpartij kwam een 27-jarige Rotterdammer om het leven. De verdachte, Sahin Sezer, staat nu op de Nationale Opsporingslijst.

Sahin Sezer is geboren in Turkije en is 1.71m lang. Hij heeft zwart haar, bruine ogen en een opvallende lange en smalle neus. Links bij zijn neus heeft hij een litteken. Hij heeft mogelijk meerdere malen geschoten met een vuurwapen.

In totaal waren er vier mannen die over en weer schoten op 27 juni. Dat gebeurde vlakbij de kruising van de Essenburgstraat met de Buitenhofstraat in Rotterdam. De schietpartij was een gevolg van een ruzie voor theehuis Deja Vu. Volgens dichtbij.nl gaat het mogelijk om een conflict in de drugswereld.

Eerder werden al meerdere verdachten aangehouden. Een 41-jarige Rotterdammer zit nog vast. Hij werd kort na de schietpartij aangehouden in het ziekenhuis. Een andere 36-jarige verdachte werd evenals aangehouden in het ziekenhuis, maar werd later vrijgelaten. Later werd ook een 23-jarige aangehouden die ook geschoten zou hebben.

  • Loading...