Politie roept getuigen op zich te melden rond moord Turkse Nederlander (17)

Turks.nl Redactie

Een 17-jarige Turkse Hagenaar overleed maandag 9 april nadat een jongen het slachtoffer in de nacht van zaterdag op zondag neerschoot in een shishalounge op de Laan van Meerdervoort. Op internet circuleert een filmpje waarop het schietincident en de vluchtende verdachte zijn vastgelegd. De politie roept de verdachte, wiens identiteit bij de recherche nog niet bekend is, met klem op zichzelf te melden.

De teamleider van het rechercheteam: “Met zoveel aanwezigen is de kans groot dat er nog meer en betere beelden van de verdachte zijn gemaakt. Deze kunnen voor het onderzoek van belang zijn. Mogelijk ook beelden van voor het schietincident. Bijvoorbeeld foto’s of filmpjes waar de verdachte, met het opvallende shirt, op de achtergrond te zien is. Wij komen graag in het bezit van deze beelden. Ik wijs mensen er op dat beelden die zonder toestemming van een officier van justitie aangeboden worden aan de media of op social media verschijnen een rechercheonderzoek kunnen schaden en ook tot strafvermindering van een verdachte kunnen leiden.”

Beelden kunnen geüpload worden via: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier.html

 

Tips? Bel de politie!

Bent u de man op de beelden? Meldt u zich dan bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor deze zaak kunt u ook bellen met het team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

https://www.youtube.com/watch?v=MJWzdvMMX_A