Politie zoekt getuigen moord Mahmut Karaman (33)

De politie is via opsporing verzocht op zoek naar getuigen van de moord op Mahmut Karaman.
Turks.nl Redactie

De 33-jarige Mahmut Karaman werd op 30 december 2014 tussen 18:00 en 19:00 doodgeschoten in zijn eigen autopoetsbedrijf Vest Carcleaning in Valkenswaard. Er werd van buitenaf geschoten waarbij Karaman dodelijk werd geraakt. Hij was vader van twee kinderen.

Vlucht 
Na het schieten komt er een donkerkleurige personenauto aangereden die samen met de schutter wegrijdt in de richting van de Karwei.

Dader 
Het is iemand van ongeveer 1.80 m.

Autobrand 
Op 15 januari 2015 werd een zwarte Volkswagen Golf brandend aangetroffen aan de Warande in Valkenswaard. Er lagen gestolen kentekenplaten in de auto. Gaandeweg het onderzoek heeft de politie de overtuiging gekregen dat de uitgebrande Volkswagen Golf de auto van de schutter in Valkenswaard moet zijn geweest.

Diefstal Golf 
De Golf is tussen 27 oktober en 11 november 2014 gestolen vanaf een parkeerdek aan de Lepelenburg in Utrecht.

Diefstal kentekenplaten 
De kentekenplaten die in de auto lagen zijn gestolen tussen 11 december en 12 december vanaf een auto op de parkeervakken aan de Vulcanusdreef in Utrecht. De politie wil graag weten wie een verband met Utrecht en deze moord kan leggen.

Motief 
Het is nog niet duidelijk wat er achter deze moord zit. De politie hoort daarom graag meer over een mogelijk motief.

Verkenning 
De politie is benieuwd of er in de periode voor de moord iets in de omgeving van de Vest of het slachtoffer is opgevallen.

  • Loading...