Politie zoekt inbrekers bij Turks gezin in Nijmegen

Turks.nl Redactie

De politie is op zoek naar een dader van vermoedelijk Marokkaanse afkomst, die inbrak bij een Turks gezin in Nijmegen.

Op vrijdagavond 9 september 2016 weten twee jonge mannen in te breken in het huis van een jong Turks gezin in de Waterstraat in Nijmegen. Bij binnenkomst van het gezin in het huis, hoort de vader dat er iemand in het Turks iets zegt in het huis. Hij hoort nog een andere stem praten, met een Marokkaans accent.

Als de man naar boven loopt, wordt hij in het gezicht geslagen en rennen de inbrekers richting de keuken. In de keuken krijgt de man de inbrekers te pakken en ontstaat er een vechtpartij. Zijn zoontje van 6 en zijn hoogzwangere vrouw zien alles gebeuren.

Eén inbreker weet via de achtertuin te vluchten. De andere probeert via de voordeur te vluchten. Hij duwt de hoogzwangere vrouw opzij en rent door de voordeur. Buiten valt de inbreker en de man weet hem te overmeesteren. De politie wordt gebeld en de inbreker wordt meegenomen naar het politiebureau.

De inbreker blijkt uit Den Haag te komen. Aangenomen wordt dat de gevluchte inbreker ook uit Den Haag komt. Die zou met een Marokkaans accent spreken, 19/20 jaar oud zijn en 1.80 m lang zijn. Hij is volgens de politie smal gebouwd en had ook een lang en smal gezicht, met kort opgeschoren haar. Hij droeg die avond een zwarte hoodie met capuchon en een zwarte broek. Zijn naam of bijnaam zou Mano kunnen zijn.

 

 

  • Loading...