Sadet Karabulut: “We moeten ons verzetten tegen Turks.nl”

Door | Binnenland

PKK-sympathisant Sadet Karabulut heeft hard uitgehaald naar Turks.nl. Zij vindt ‘dat we allemaal ons moeten verzetten tegen Turks.nl’.

Karabulut, in de Tweede Kamer namens SP en openlijk PKK-sympathisante, sprak op een terreurbijeenkomst op universiteit Utrecht over de Turkse militaire operatie in Afrin. Drie van de vier sprekers zijn openlijk tegen de Turkse militaire operatie en vinden de PKK geen terreurorganisatie.

Volgens Karabulut is Turks.nl ziek en zou het denken op slot zetten. Ze maakt zich grote zorgen over berichtgevingen van Turks.nl.

Turks.nl publiceerde een artikel over de lezing waar Karabulut een spreker was en noemde het een ‘terreurbijeenkomst’. Dat viel (vanzelfsprekend) niet in goede aarde bij de organisatoren. De redactie kreeg een mail waarin werd beweerd dat er een melding is gedaan bij de politie vanwege het artikel.

De beelden:

Benieuwd wat er is gesproken tijdens de bijeenkomst? Een deel van het gesprek is gepubliceerd op de pagina van Vereniging Montium, een PKK-sympathisante studentenvereniging.

Gepostet von Vereniging Montium am Freitag, 23. Februar 2018

 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...