Sait Cinar tegen overheid: Als Erdogan het wil, maak ik iedereen af

Turks.nl Redactie

“Ik ga worden als Osama Bin Laden voor Nederland,” dat is de reactie van Sait Cinar na de sluiting van zijn website waar hij vervalste merkkleding verkocht.

Sait Cinar staat bekend om zijn theorie-opleiding ‘Altijd Geslaagd’. Toen hij werd veroordeeld tot twee jaar cel wegens belastingfraude, vluchtte hij naar Turkije.

Afgelopen maand besloot Cinar een webshop op te zetten waarop hij grote partijen nepkleding aanbood aan mensen die het willen doorverkopen. Uiteraard voor spotprijzen. Volgens hem hadden ze dezelfde kwaliteit als in de originele winkels. Hij riep zijn tienduizenden volgers op om niet te werken voor een baas en met hem zaken te doen.

 Woedend

Sait is woedend op de belastingdienst en overheid. “Als Erdogan zegt tegen mij, maak ze af, dan maak ik jullie met plezier af,” zijn zijn woordeen letterlijk. “Ik snap mensen die zichzelf opblazen. Ze gunnen geen enkele buitenlander. Ik zal jullie één voor één straffen.”

Osama Bin Laden

“Je kent Osama bin Laden toch? Zo’n persoon ga ik worden voor Nederland,” zegt Cinar. Hij geeft zijn eigen baard als voorbeeld en zegt dat hij strijders heeft in Nederland. “Ik hoef maar een seintje te krijgen van onze president. Ik ne*k jullie één voor één,” zegt hij.

Hoor het hier: