Sait van ‘Altijd Geslaagd’ vrij

Door | Binnenland

Dat meldt zijn advocaat aan crimescene.pro.

Cinar werd op 9 augustus aangehouden op Schiphol nadat hij een filmpje plaatste op zijn facebook pagina waar hij zionisten bedreigde. Schietend met twee vuurwapens riep hij dingen als ‘Die kankerzionisten moet je gewoon kanker knallen’ en ‘Zo moet je die kankerzionisten kapot maken. Dood maken.’

Op 14 augustus is bij een woningdoorzoeking beslag gelegd op zijn auto en 200.000 euro. Dat melden omwonenden. Dit is echter niet bevestigd door zijn advocaat. 

De rechter-commissaris bepaalde op 14 augustus om Cinar twee weken in bewaring te stellen. De video is opgenomen in Turkije waar andere wetten geld met betrekking tot vuurwapens en bedreigingen. De officier van justitie verzocht om de voorlopig hechtenis met 90 dagen te verlengen, maar de raadkamer besloot dat de voorarrest niet werd verlengd.

Altijdgeslaagd.nl
De rijschool van Cinar heeft een slagingspercentage van 100% voor theorie-examens. Vermoed wordt dat hij de antwoorden heeft, maar is nooit bewezen waardoor hij niet gestopt kan worden.

Hij is een ware held voor zijn tienduizenden volgers op Facebook. Hij plaatst vaak teksten en video-opnamens waarin hij scherpe kritiek uit tegen het CBR, de Nederlandse regering en Israël.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...