Slachtoffer dodelijke schietpartij in flat blijkt Kaan S.

By | Binnenland

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in een flat aan de Sandenburgstraat in Breda is volgens meerdere online bronnen Kaan S., een 26-jarige Turkse Nederlander. Hij is mogelijk doelwit geweest van Duits sprekende criminelen, onder wie een vrouw, meldt BN De Stem.

De politie zelf laat vooralsnog niks los over de identiteit van de dode man omdat hij hij nog niet officieel is geïdentificeerd. Volgens niet nader genoemde bronnen is sprake van een uit de hand gelopen ripdeal waarbij de daders, die zich zouden hebben voorgedaan als Duitse kopers van drugs, het slachtoffer hebben beroofd.

De politie laat niks los over de mogelijke toedracht en het motief van het misdrijf, zondagavond rond 20.15 uur. “Daar is het nog te vroeg voor”, zegt woordvoerster Enny de Wit.

Buurtbewoners hebben zondagavond één of meerdere schoten gehoord. Ze zagen drie verdachten wegrennen uit de flat, onder wie een vrouw. Die droegen enkele volle tassen. Sommige buurtbewoners zagen ook een wapen. Een getuige heeft de vluchtende mensen gefilmd. Ze reden volgens andere getuigen weg in twee auto’s. Eén van de voertuigen had een witte kentekenplaat.

Het onderzoek naar de schietpartij is maandag in volle omvang verder gegaan. De technische recherche speurde in de flatwoning op de derde verdieping naar sporen van het misdrijf. Agenten praatten in de buurt met bewoners en voorbijgangers. De politie zocht zondagavond nog naar voertuigen die mogelijk betrokken zijn. Voor zover bekend heeft dat niks opgeleverd.

 • Tarkan koopt huis voor zijn dochter

  Tarkan heeft een nieuw huis gekocht in Istanbul voor zijn...

  Harvard-academicus de mist in bij eerste vraag

  Een Turkse academicus die werkt als onderzoeker bij...

  Sibel Kekilli: ik word gediscrimineerd

  Na Özil, klaagt ook de bekende Duits-Turkse actrice Sibel...

  Zware straf voor Canan Karatay

  De bekende Turkse dokter Canan Karatay wordt gestraft om...

  Nederlandse actrice is nieuwe gezicht Turkish Airlines

  In de nabije toekomst zien we een Nederlandse naam als het...

  Ceceli geboycot door Turkse media

  De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...