Slachtoffer dodelijke schietpartij in flat blijkt Kaan S.

Turks.nl Redactie

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in een flat aan de Sandenburgstraat in Breda is volgens meerdere online bronnen Kaan S., een 26-jarige Turkse Nederlander. Hij is mogelijk doelwit geweest van Duits sprekende criminelen, onder wie een vrouw, meldt BN De Stem.

De politie zelf laat vooralsnog niks los over de identiteit van de dode man omdat hij hij nog niet officieel is geïdentificeerd. Volgens niet nader genoemde bronnen is sprake van een uit de hand gelopen ripdeal waarbij de daders, die zich zouden hebben voorgedaan als Duitse kopers van drugs, het slachtoffer hebben beroofd.

De politie laat niks los over de mogelijke toedracht en het motief van het misdrijf, zondagavond rond 20.15 uur. “Daar is het nog te vroeg voor”, zegt woordvoerster Enny de Wit.

Buurtbewoners hebben zondagavond één of meerdere schoten gehoord. Ze zagen drie verdachten wegrennen uit de flat, onder wie een vrouw. Die droegen enkele volle tassen. Sommige buurtbewoners zagen ook een wapen. Een getuige heeft de vluchtende mensen gefilmd. Ze reden volgens andere getuigen weg in twee auto’s. Eén van de voertuigen had een witte kentekenplaat.

Het onderzoek naar de schietpartij is maandag in volle omvang verder gegaan. De technische recherche speurde in de flatwoning op de derde verdieping naar sporen van het misdrijf. Agenten praatten in de buurt met bewoners en voorbijgangers. De politie zocht zondagavond nog naar voertuigen die mogelijk betrokken zijn. Voor zover bekend heeft dat niks opgeleverd.

  • Loading...