Stichting Atay zoekt donateurs voor dialyse unit in Bitlis

Momenteel is Stichting Atay bezig met het project Adilcevaz in Bitlis. Dit ziekenhuis in Turkije is gestart met een nieuwe dialyse unit en heeft dringend hulp nodig bij het aanschaffen van medisch apparatuur.
AvatarTurks.nl Redactie

Kleine en grote donaties welkom.

Indien U ons een financiële steun in de rug geeft, dan kunnen wij uw bijdrage, groot of klein, goed gebruiken voor het project. Uw donatie kunt u storten op onze nieuwe bankrekening bij Triodos Bank op nummer NL50 TRIO 0197.7336.38 t.a.v. Stichting Atay en onder vermelding van Project Adilcevaz.

Stichting Atay steekt haar helpende hand uit naar dialyse units in heel Turkije die medisch apparatuur en andere benodigdheden tekort komen. De stichting maakt de aanschaf van medisch apparatuur mogelijk voor ziekenhuizen en dialysecentra. Wij ondersteunen op deze manier Turkse nierpatiënten, jong en oud die meerdere malen per week noodgedwongen gebonden zijn aan een dialyseapparaat.

Ondanks onze missie en enthousiaste, nieuwe bestuur, kunnen wij onze taak niet alleen aan. Wij hebben U meer dan ooit nodig om ons werk te kunnen blijven doen.

Meer informatie over Stichtin Atay: www.atay.nl