“Studentes verzonnen seksschandaal IUR om wraak”

Door | Binnenland

Dat meldt een anonieme bron van de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR) aan Turks.nl. De bron was aanwezig tijdens de hoorzitting betreft de aanklacht.

Het duo beweert dat hun is beloofd om in drie jaar tijd een diploma te kunnen behalen. Zij zijn echter niet in staat die belofte aan te kunnen tonen. Bovendien zijn zij hun opleiding gestart toen de universiteit nog geen accreditatie had. De opleiding werd namelijk pas in 2013 erkend.

“Zij waren het hier niet mee eens en ze hebben daarom allerlei problemen veroorzaakt op de universiteit. De seksuele intimidatie is absoluut niet waar en het is tijdens de hoorzitting dus ook absoluut niet aan bod gekomen.” aldus de bron. “Sterker nog, deze dames kwamen na een hele lange periode pas met zo een verwijt en alles laat zien dat dit puur wraak is.”

De dames stuurden een mail naar de rector na hun conflict met het bestuurslid dat tevens hun docent is. In de mail wordt geen woord gesproken over de beweerde seksuele intimidatie: “Pas na een lange periode startten zij een rechtszaak en kwamen ze er opeens mee.”

Ook vielen de echtgenoten van de studentes de universiteit binnen met dreigementen. “Dit alles omdat ze geen recht hebben op het doorstromen naar een master.”, aldus de bron.

Turks.nl

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...