Stuur jij ook een kaartje naar Tamer?

Turks.nl Redactie
Total
400
Shares

Basisschoolleraar Jack Engelen doet een oproep om leuke kaarten te sturen naar de ernstig zieke Tamer.

De oproep werd duizenden keren gedeeld op Facebook. Tamer is ernstig ziek. Hij ligt al een tijdje in het ziekenhuis, omdat hij lijdt aan kanker. Hij wordt behandeld in het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Engelen heeft Tamer daar al meerdere keren opgezocht en heeft gezien dat hij dolblij wordt van kaarten die naar hem toegestuurd worden.

17 Miljoen mensen, hoeveel kaartjes voor mijn leerling? Lees hieronder de oproep!!!!! Zouden jullie mijn bericht willen…

Posted by Jack Engelen on Friday, December 15, 2017

”Tamer moet de komende tijd iedere dinsdag en vrijdag naar Groningen om daar chemo te krijgen… De behandeling gaat sowieso minimaal 2 jaar duren en daarom….

Is mijn vraag als meester: Zullen wij er voor zorgen dat deze topper zich deze maand december niet druk hoeft te maken over zijn behandeling maar zich druk moet maken om het lezen van kaartjes en het openen van leuke attenties?”, vraagt de leraar.

Wil jij ook een kaartje sturen?

Verstuur het naar:

KC Willem Alexander
tnv Tamer
Admiraal de Ruyterstraat 6
8331 RV Steenwijk.

Tamer

Leerlingen van groep 3 van Kindcentrum Willem-Alexander in Steenwijk zijn met duizenden kaartjes en cadeautjes op weg naar hun ernstig zieke klasgenoot Tamer. Meester Jack had een oproepje op facebook geplaatst om hem een kaartje te sturen, zo vlak voor kerst. Dat heeft hij geweten! Kratten vol met kaarten werden bezorgd, en pakjes van over de hele wereld brachten de klasgenootjes woensdagmorgen bij Tamer thuis. Die kon alleen maar 'dank jullie wel' stamelen!

Posted by Steenwijker Courant on Wednesday, December 20, 2017

  • Loading...