Tankwagen gekanteld op auto: Turkse Nederlander (21) omgekomen

Turks.nl Redactie

Een bestuurder van een personenauto is maandagavond omgekomen bij een ernstig ongeluk met een gekantelde tankwagen aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam. Volgens Sonhaber.eu gaat het om de 21-jarige Berhan Yaralı.

De tankwagen kwam vanaf de afrit van de A16, schoot door en ramde een personenauto, die stilstond bij een rood licht. De tankwagen ramde de personenauto zo hard, dat de auto terechtkwam in de sloot.

De tankwagen zou vanaf de afrit van de snelweg zijn doorgeschoten. Daarbij is een personenauto geramd. “Het leek wel alsof de tankwagen onbestuurbaar was”, zegt een ooggetuige tegen RTV Rijnmond. “Hij is door al het verkeer heen het parkeerterrein opgekomen.”

Ravage door dodelijk ongeval tankwagen

Een 21-jarige Rotterdammer is om het leven gekomen toen zijn auto door een tankwagen werd geramd die doorschoot van een afrit van de A16:Meer videobeelden op https://www.rijnmond.nl/nieuws/179272/VIDEO-Ravage-na-dodelijk-ongeval-tankwagen

Posted by RTV Rijnmond on Tuesday, March 12, 2019

De chauffeur van de tankwagen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht dinsdag weer naar huis.

Volgens getuigen zou de bestuurder van de vrachtwagen onwel zijn geworden achter het stuur. Anderen geven aan dat hij in slaap zou zijn gevallen. De politie kan echter nog niets over de oorzaak van de frontale botsing zeggen. ,,Wij horen deze speculaties ook, maar onderzoeken de feiten”, benadrukt een woordvoerster. ,,Dat onderzoek neemt waarschijnlijk wel een paar weken in beslag.”

Vanwege het ongeluk was de A16 tussen afrit Rotterdam-Centrum en afrit Rotterdam-Kralingen afgesloten.