Turkse Nederlander verrast oma op Valentijnsdag

Turks.nl Redactie
Total
458
Shares

De Turks-Nederlandse Raziye Özermiş, op social media bekend als de Feestclown, is op Valentijnsdag op bezoek gegaan bij een oudere.

Özermiş kwam last minute met een oproep op Instagram, waar ze meer dan 5 duizend volgers heeft.

Ze gaf aan dat ze een bezoek zou brengen aan een oudere op Valentijnsdag; geheel kosteloos!

Hallo lieve papa’s en mama’s! Morgen is het valentijnsdag. Ik heb een leuk idee! Graag willen wij morgen avond een bezoekje brengen bij onze ouderen. Dit gaat om opa’s & oma’s. Geheel kosteloos. I.v.m. andere afspraken is het van belang dat het in Zuidholland is. Wilt u meedoen? Wilt u uw opa&oma van uw kinderen verrassen met hartje mascotte en een chocola ? Of grootopa en oma? 😍 Kan allemaal! 💫 Mama of Papa moet alleen een comment hieronder achterlaten waarom ze dit zouden willen en 1 persoon taggen. 💫Vanavond word de winnaar bekend gemaakt en wie weet zijn wij morgen avond bij jou 👵🏼👴🏼voor de deur. ❤️ ~ 💫 Slotje om 22:00 🔐 ~ 22:30 winnaar. 💫~ Laten we even onze ouderen in het zonnetje zetten. 😘✨ #sanskimecikarsa #büyüklerimizinellerindenöperiz

A post shared by Feestclown ~ Raziye Özermiş (@feestclown) on

Maar hoe kwam ze op het idee? “Nou, het begon allemaal zo: dit keer wilde ik de ouderen in het zonnetje zetten. Het leek me heel erg leuk om langs te komen op Valentijnsdag met een hartjesmascotte”, zegt Özermiş tegen Turks.nl.

Zo ging Özermiş langs bij een oude Turkse vrouw die al meer dan 23 jaar alleen woont: “Zij was daarvan niet op de hoogte, het was een enorme verassing voor haar. We belden bij haar aan en ze was heel erg onder de indruk en ons erg dankbaar.”

“Ze gaf aan dat ze nooit zo’n bijzondere dag had meegemaakt. Ze voelde zich echt heel erg in het zonnetje gezet. Ze was zó dankbaar… Ik weet niet hoe ik haar geluk kan omschrijven. Wat is het een mooi gevoel om mensen gelukkig te maken”, sluit ze af.

De verassing zag er zo uit:

  • Loading...