‘Turks-Nederlandse’ koffiezaak gaat viral met ‘selfiecino’

Turks.nl Redactie
Total
1K
Shares

Ahu- en Nejan Doğaner, een stel bekend van Instagram, gaat viral met hun concept: de selfiecino. Het Turks-Nederlands stel serveert koffie met een selfie erop in hun koffiezaak Amada in Rotterdam.

De foto’s op de koffie worden gemaakt van eetbaar inkt in de melkschuim. ”Een beetje vergelijkbaar met de inkt die bakkers op fototaarten aanbrengen”, zegt mede-eigenaar Nejan tegenover het AD. ”Het is natuurlijk uniek. Er zijn genoeg koffiezaakjes in Rotterdam, maar wij hebben de selfiecino. We willen ons hier echt mee onderscheiden”, aldus Ahu.

https://www.instagram.com/p/BdF5repHndB/?taken-by=ahu.dgnr

Ze zagen het printapparaat in Singapore. Nejan: ”We vonden het heel gaaf, het is daar heel populair. We hebben meteen contact gezocht. Het kostte wat moeite, maar het is gelukt om er eentje aan te schaffen.” Ahu: ”We hebben lang gezocht naar een leuke locatie voor de zaak. We zijn pas Tweede Kerstdag open gegaan. Net een paar weken nadat een koffiezaak in Engeland een selficino-apparaat kreeg. Anders waren we de eerste in Europa geweest.”

Hoe werkt het?

Je maakt een foto en stuurt de foto naar de laptop van Nejan. Die maakt binnen enkele seconden de ‘selfiecino’. Het kost maar €4,50.

 

 

  • Loading...