Turks-Nederlandse man overleden na val van laaddok

Turks.nl Redactie

Bij transportbedrijf Beekman uit Apeldoorn is dinsdag een chauffeur omgekomen nadat hij van een laaddok viel. Het gaat volgens Sonhaber.eu om de 54-jarige Ünal Atalay uit Zutphen, die oorspronkelijk komt uit Emirdağ, Afyon in Turkije.

De chauffeur werkt voor Verbrugge Internationale Wegtransporten in Apeldoorn en kwam bij Beekman om te laden en te lossen. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. Volgens politiewoordvoerder Henk Kremer zijn er meerdere scenario’s denkbaar. “Is hij onwel geworden voordat hij viel of was de veiligheid niet op orde? Dat moet onderzocht worden”, zegt Kremer.

Loading...

Toegesnelde medewerkers van Beekman probeerden hem te reanimeren en hebben snel de alarmdiensten gebeld, maar het mocht niet meer baten, ondanks reanimatiepogingen van de medewerkers en de toegesnelde hulpdiensten.

“Eén van onze chauffeurs zag hem ineens liggen”, zegt Martin Beekman, één van de twee directeuren van het bedrijf. Het ongeval zelf is door niemand gezien. “Hij kan er niet lang gelegen hebben, hooguit 1 à 2 minuten, want even daarvoor zag iemand hem nog rondlopen.”

Loading...
  • Loading...