Turkse Damla heldin van de dag

Op de Facebookpagina van Jumbo schreef ene Steven van Beek een interessant verhaal. Dankzij de Turks-Nederlandse cassière Damla Tuncer kreeg hij zijn (verloren) twintigje terug in de rij van de Jumbo.
AvatarTurks.nl Redactie

Het zijn de laatste klanten voor Damla bij de Jumbo. Een man, genaamd Steven van Beek, wordt aangetikt door een jongeman achter hem met de boodschap dat hij een twintigje heeft laten vallen. Steven krijgt zijn twintigje terug. Maar wat blijkt, Steven had nog een twintigje, en een vrouw in de rij zou net iets opgerapen hebben. Waarschijnlijk is dat het andere briefje van twintig. Omdat het moeilijk bewezen kan worden dat de mevrouw het geld heeft gepakt, legt Steven zich erbij neer.

Damla geeft echter niet op en sommeert haar collega’s om de videobeelden te bekijken, waarop de verdachte mevrouw het heet krijgt. Plotseling roept de mevrouw dat er een twintigje op de grond ligt, waar al was gezocht naar het geld. Steven beloofde in zijn bericht een bloemetje te willen geven aan Damla om haar te bedanken.

Het bericht (Klik om het te lezen op Facebook):

Bron: De Beste Social Media