Turkse moeder bekent moord op zoon van 8 jaar

Door | Binnenland

Het aangetroffen lijk is van een achtjarige jongen die door zijn moeder is gewurgd. Vervolgens heeft zij ook de keel van haar zoon doorgesneden. Dit in de nacht van vrijdag op zaterdag, de moeder van Turkse afkomst heeft bekentenissen afgelegd.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was de politie al tussenbeide gekomen in hun woning in Schaarbeek waar de 37-jarige moeder uit de Turkse stad Afyon woonde met haar twee kinderen van elf en acht jaar. De politie stelde toen geen bijzondere incidenten vast. Ze ging dezelfde nacht nog door het lint en doodde haar jongste zoontje. Die ze vervolgens in een koffer in een nabij gelegen bosje heeft begraven.

De moeder bleek te lijden aan psychische problemen na het vertrek van haar man, van Belgische afkomst, naar Syrië om te strijden.

De politie werd opgeroepen door de huisbaas, hij merkte de verdwijning van het zoontje zaterdag op. De buurtbewoners reageren geschokt en beschuldigen de inlichtingsdiensten ervan dat ze de situatie niet eerder serieus hebben opgenomen. “Ik zag de duivel in de ogen van mijn zoon” is de eerste verklaring van de moeder.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...