Turkse motorclub verovert Dam

Door | Binnenland

Het evenement trok verschillende motorrijders van jong tot oud, van man tot vrouw. De groep telde zo een 100-150 motoren en ze reden allemaal te gelijk vanuit Soesterberg naar de Dam in Amsterdam. Zo trots als de Turken zijn ontbraken de Turkse vlaggen natuurlijk niet. De Turkse bikers droegen T-shirts over hun motorjas met de leus: ‘ne mutlu Turkum diyene’ (ik ben gelukkig een Turk/Turkse) of Ottomaans gerelateerde T-shirts.

In Amsterdam parkeerde de motorclub hun motoren op de Dam om een groepsfoto te maken met het nationaal monument op de achtergrond. Helaas voor de straatartiesten die op dat moment bezig waren met hun show trokken de motorrijders alle aandacht door de omvang van de groep, de vlaggen en de leuzen die zij riepen. (Zie filmpje).

Veel toeristen wilden op de foto met zowel de motorrijders als met de motoren. Hierna vervolgden ze hun weg richting Utrecht, de jaarbeurs om daar een spectaculaire entree te maken op de motoren.

T-bikers

T-bikers is de grootste Turks Nederlandse motorclub in Nederland. De club bestaat al ruim 10 jaar en is een belangrijke actor in deze subcultuur. T-bikers heeft een bijzonder karakter, omdat de club erg divers is. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen, jongeren, ouderen en zelfs kinderen (natuurlijk wel achterop).

IMG_6177.JPG

IMG-20150520-WA0007-2.jpgIMG-20150520-WA0004.jpgIMG-20150520-WA0003.jpgIMG-20150520-WA0008.jpgIMG-20150520-WA0007.jpg

 

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...

Nesrin Cavadzade bevestigt berichten over La Casa De Papel

Er is een zeer grote kans dat de populaire serie La Casa De...

Montenegro biedt Burak Özçivit staatsburgerschap aan

De voorzitter van de Montegrijnse Hoge Raad heeft de...