Turkse Nederlander (24) overleden na ernstig ongeluk

Turks.nl Redactie

Een 24-jarige Turkse Nederlander en zijn 18-jarige zusje uit Zevenaar maakten in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig ongeluk vlak over de Duitse grens en raakten daarbij aanvankelijk zwaargewond. Vrijdag overleed de Turkse Nederlander aan zijn verwondingen. Het gaat om de eigenaar van de bekende Shi-la Lounge in Arnhem. De situatie van zijn zusje is onbekend.

De 24-jarige bestuurder verloor rond 02.20 uur de macht over het stuur omdat de weg er spekglad was. Hij botste vervolgens met zijn voertuig tegen een boom aan de linkerkant van de weg, schrijft De Gelderlander.

Hij en zijn passagiere raakten bekneld en moesten door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Beiden werden zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, maar de Turkse Nederlander overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Op Facebook meldt de Zevenaar Mevlana Moskee dat het gaat om Osman Bağrıaçık. Het lichaam van de Turkse Nederlander is in de nacht van vrijdag op zaterdag overgevlogen naar Turkije.

Zevenaar Mevlana Camii cemaatinden Osman Bağrıaçık trafik kazası sonucu vefat etmiştir.(salih kengerin oğlu) bu gece…

Posted by Mevlana Zevenaar on Friday, February 16, 2018

Een volger van Turks.nl zegt een vriend van de overledene te zijn en zegt dat Bağrıaçık een jonge ondernemer was en een geliefd persoon was binnen de Turkse gemeenschap in Arnhem.

Gencecik bir çınar hayata gözlerini yumdu.Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun osman bağrıaçık

Posted by Hatice Saz on Friday, February 16, 2018

  • Loading...