Turkse Nederlander doodgeschoten in Rotterdam

AvatarTurks.nl Redactie

Een Turkse Nederlander is vrijdagavond om het leven gekomen bij een schietpartij in Rotterdam.

De 58-jarige man werd aangevallen op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam ‘s Gravenland. Dat gebeurde toen hij zijn hond uitliet naast de Ringvaartplas. Een auto stopte in de buurt van de man en hij werd onder schot gehouden. Hulpdiensten konden niks meer voor hem betekenen.

Dode na schietpartij Clazina Couwenbergzoom Rotterdam

Een 57-jarige Rotterdammer is vrijdagavond om het leven gekomen nadat hij tijdens het uitlaten van zijn hond onder vuur werd genomen. Het slachtoffer werd meerdere keren geraakt en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.Lees verder in het artikel https://nieuwsopbeeld.nl/2020/06/05/zwaargewonde-na-schietpartij-clazina-couwenbergzoom-rotterdam/

Posted by Nieuws op Beeld on Friday, June 5, 2020

Volgens getuigen zijn er tientallen kogels afgevuurd. “Het was een ware kogelregen,” aldus een getuige aan AD. Er zijn veel hulzen aangetroffen, mogelijk afkomstig van een automatisch vuurwapen. Na de schietpartij ging er een zwarte auto vandoor. Niet veel verderop, in Capelle aan den IJssel, werd het in brand aangetroffen.

Volgens Crimesite gaat het om een Turkse Nederlander die actief was in het criminele milieu. De politie is op zoek naar getuigen.