Turkse Nederlander woedend op ziekenhuis: “Ze hebben mijn vrouw vermoord”

Door | Binnenland

Turkije is in actie gekomen nadat een Turkse Nederlander beweerde dat zijn vrouw is vermoord door een ziekenhuis in Nederland. Volgens de Turkse Nederlander bood het ziekenhuis euthanasie aan voor zijn vrouw en weigerde hij. Even later zou zijn vrouw op opmerkelijke wijze zijn overleden, waarop de man tot actie overging.

Turkse media melden dat het gaat om İmam Sağlam, die contact zocht met CHP-parlementariër Gamze Akkuş İlgezdi. Hij vertelde haar zijn verhaal. İlgezdi bracht het verhaal bij de verzoekscomissie van het Turkse parlement en eiste een onderzoek.

“İmam Sağlam denkt dat zijn echtgenote in Nederland slachtoffer is geworden van een moord en dat hem onrecht is gedaan omtrent de dood van zijn echtgenote. Hij verzoekt dat de daders worden bestraft”, zei de parlementariër tegen de commissie. De commissie kwam direct in actie en bracht het verzoek bij de ministeries die daarover gaan.

Vanuit de ministeries werd de zaak doorgestuurd naar de Turkse ambassade in Den Haag, die contact heeft gezocht met de Turkse Nederlander en hem heeft geadviseerd welke juridische weg hij moet bewandelen.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...