Turkse supermarkten nog vol met voorraad

AvatarTurks.nl Redactie

Ondertussen hebben we er allemaal last van. Je gaat naar de supermarkt om dagelijkse boodschappen en komt terug zonder pasta, rijst, toiletpapier, melk of alle andere (houdbare) spullen. Simpelweg omdat veel mensen niet denken aan hun medemens.

Ondertussen kijken veel mensen nog een deurtje verderop, bijvoorbeeld bij een Turkse winkel of bij een Toko. Tot hun verbazing zien ze dat alles nog flink op voorraad is. De vraag is natuurlijk, zijn ze beter voorbereid, of is er geen hamstergedrag onder bijvoorbeeld Turken?

De tip is in ieder geval: ga naar een Turkse/Marokkaanse/Chinese winkel als je nog iets nodig hebt. Daarmee steun je ook de kleine ondernemers. Feit is ook dat het er stukken goedkoper is. Zie hieronder een tweet dat eerder viraal ging over de prijsen bij een Turkse supermarkt:

Anderen die de voorraden in Turkse winkels hebben ontdekt:

En, oh ja, iets nodig om je handen mee te desinfecteren? Koop dan ook gelijk Turkse cologne (kolonya) bij de Turkse winkel. Vaak kosten ze rond de 1 euro en het gaat erg lang mee. Weet je niet wat het is? Lees het hier:

Zo ziet het eruit: